HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Τα Αυτοάνοσα Νοσήματα είναι η μεγαλύτερη μάστιγα του 20ού και από ότι όλα δείχνουν και του 21ου αιώνα. Βλέπετε, μπορεί να εξαλείφθηκαν φοβερές ασθένειες του παρελθόντος όπως η πανώλη, η φυματίωση, η λέπρα και η χολέρα, αλλά ποτέ δεν εξαλείφθηκε η πραγματική αιτία που τα δημιούργησε. Η πραγματική αιτία όλων αυτών των ασθενειών πιστεύουμε οτι βρίσκεται μέσα στον άνθρωπο, στον ίδιο του τον ψυχισμό.

Έχουν γραφτεί επανειλημμένως σχετικά άρθρα όπως το αφιέρωμα: Ολιστική Ιατρική – Κατανοώντας της γλώσσα της ασθένειας. στα οποία καταδεικνύεται οτι η αιτία κάθε πιθανής ασθένειας βρίσκεται στην ψυχολογία του ατόμου και κατ’ επέκταση στην εσωτερική του κατάσταση. Τι λοιπόν κι αν εξαλείφθηκαν όλες οι παραπάνω ασθένειες; Στη θέση τους δημιουργήθηκαν άλλες και όσο εμείς συνεχίζουμε να καταπολεμούμε το σύμπτωμα και αποφεύγουμε να βλέπουμε και να θεραπεύουμε την αιτία, τόσο κι αυτές θα εξελίσσονται μαζί με την φαρμακολογία.

Σας παραθέτουμε παρακάτω το εξαιρετικό άρθρο του δρος Τσουκαλά

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:21

Sensory Marketing: Η δύναμη των 5 αισθήσεων στις πωλήσεις!

Γράφτηκε από τον

Στο σημερινό άρθρο μας, θα μιλήσουμε για ένα αλλιώτικο marketing, εκείνο των αισθήσεων! Το Sensory Marketing, όπως συνήθως αποκαλείται, υποκινείται από τις αρχές της Ψυχολογίας του Μάρκετινγκ και απευθύνεται σε ορισμένες ή/και όλες από τις πέντε αισθήσεις των καταναλωτών: όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση και αφή.

Σαγηνευτικό και ακατανίκητο, το Sensory Marketing προσελκύει νέους πελάτες μέσα από εμπειρίες που αποπλανούν τις αισθήσεις τους! Έτσι, όταν εφαρμόζεται με ευστοχία, σημειώνει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα στην αύξηση τόσο του customer engagement όσο και των πωλήσεων ενός brand.

Άραγε, πώς το Sensory Marketing διαφοροποιείται από τις άλλες μορφές μάρκετινγκ; Πού κρύβει το κλειδί της επιτυχίας του; Πώς ενεργοποιεί κάθε ανθρώπινη αίσθηση ξεχωριστά ή πολλές μαζί ταυτόχρονα; Ας βρούμε τις απαντήσεις στη συνέχεια!

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 20:36

2018. Μια χρονιά γεμάτη παραγωγικότητα και αλλαγές!

Γράφτηκε από τον

Έγιναν τόσα πολλά μέσα σε ένα χρόνο! Είμαι στις διακοπές των Χριστουγέννων, στο χωριό μας, και προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου όλα όσα έγιναν από τα προηγούμενα Χριστούγεννα που έγραψα πάλι εδώ άρθρα και το πρώτο μου βιβλίο. Ελπίζω και η δικά σας χρονιά να ήταν τόσο γεμάτη όσο η δική μου και να σας βοήθησε να καθαρίσετε ακόμα καλύτερα και ακόμα περισσότερο την εικόνα για αυτά που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 09:54

The 4 personality model.

Γράφτηκε από τον

Talking every day to a lot of people, you quickly realize that you cannot communicate the same way with every one and expect great results. Each and every person is different and must be treated in a different way. 

The first time I realized this was when I started teaching martial arts. I was trying to be the best teacher I could be, and even though my physical skills were great, my communication skills needed some work. You see some of my students understood me better when I was talking to them from a distance, some when I was correcting their stance with my hands and others when I was a bit more strict with them. Others wanted a more relaxed environment to learn. 

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 15:51

Τι είναι η Ζώνη Ασφάλειας; Πως βγαίνουμε από αυτήν;

Γράφτηκε από τον

Σε αυτό το βίντεο μιλάμε για την Ζώνη Ασφάλειας και πως βγαίνουμε από αυτήν! Δείτε πληροφορίες για τα online courses μας εδώ: https://www.udemy.com/user/yiannismil... Δείτε πληροφορίες για το βιβλίο παραγωγικότητάς μας "Μπορείς Περισσότερα!" εδώ: https://goo.gl/Drqk8J

 

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 21:17

Sales tips #5 Τι είναι Sales Process

Γράφτηκε από τον

Σε αυτό το βίντεο μιλάμε για ένα από τα σημαντικότερα θέματα στις πωλήσεις, αυτό της Sales Process.

Δείτε εδώ τα online courses : https://www.udemy.com/user/yiannismiliatsis/

Δείτε εδώ το βιβλίο πωλήσεων μας: https://goo.gl/2pxgAj

 

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 21:32

Έρευνα: Η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο κατάθλιψης

Γράφτηκε από τον

Τα παραπανίσια κιλά μπορούν να «πυροδοτήσουν» κατάθλιψη, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-αυστραλιανή επιστημονική μελέτη, η οποία δείχνει ότι η σχέση ανάμεσα στην παχυσαρκία και στην κατάθλιψη είναι εξίσου ψυχολογική όσο και βιολογική.

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 18:29

3 Tips παραγωγικότητας για τις γιορτές!

Γράφτηκε από τον

Δείτε πως θα περάσετε γιορτές γεμάτες με χαλάρωση αλλά και παραγωγικότητα!

Δείτε εδώ το online course παραγωγικότητας μας! https://www.udemy.com/youcandomore

 

Το κινεζικό υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού διέταξε τη διενέργεια έρευνας για επισφαλείς συνθήκες υγιεινής σε μια σειρά πεντάστερων ξενοδοχείων, μετά την ανάρτηση βίντεο που είχε μαγνητοσκοπηθεί μυστικά, το οποίο δείχνει το προσωπικό καθαριότητας σε πολυτελή δωμάτια διεθνών αλυσίδων να χρησιμοποιεί το ίδιο πανί για να καθαρίζει τις τουαλέτες, τα φλιτζάνια και τις λεκάνες.

Αυτήν την Τρίτη στις 8 το βράδυ στην εκπομπή La Corte καλεσμένος από την Elpida Papa στον σταθμό EOE Radio! Συντονιστείτε!!

Θα μιλήσουμε για εκπαίδευση πωλήσεων, Life Coaching και πολλά ακόμα!

Σελίδα 1 από 48

Untitled design (4).png