HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 07:02

Μια εισαγωγή στο Super Learning!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από το περιοδικό Productive Habits

Όλοι όσοι έχουν το μικρόβιο της αυτοβελτίωσης κάποια στιγμή πέφτουν επάνω σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα. Πολλά βιβλία, πολύ πληροφορία, λίγος χρόνος διαθέσιμος.

Αυτό φυσικά έπαθα και εγώ τον τελευταίο καιρό. Με την εργασία μου στις πωλήσεις, την οργάνωση του Bizman.gr, το περιοδικό Productive Habits που διαβάζετε, τα σεμινάρια που κάνω κάθε μήνα πάνω στις πωλήσεις και την παραγωγικότητα, _την οικογένειά μου, και την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό (Αθλητής Crossfit πλέον!) ένιωσα να μένω πίσω στον τομέα την προσωπικής αυτοβελτίωσης και η λίστα με τα βιβλία που είχα για διάβασμα όλο και μεγάλωνε. Αυτό για μένα είναι ότι χειρότερο γιατί η νοοτροπία μου τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ότι πρέπει να δουλεύει κανείς σκληρότερα πάνω στον εαυτό του από ότι στην δουλειά του για να δει αποτελέσματα (Jim Rohn).

Προσπαθώντας λοιπόν να βρω μια λύση για αυτό το πρόβλημά μου θυμήθηκα μια από τις πολλές συζητήσεις μου με έναν καλό παιδικό φίλο τον Ραούλ. Ο Ραούλ λοιπόν μου είχε αναφέρει πρόσφατα ότι είχε ασχοληθεί με το θέμα της ταχείας ανάγνωσης και με τεχνικές απομνημόνευσης. Τότε δεν του είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία αλλά πολύ σύντομα έφτασα στα όρια μου και χρειάστηκα την συμβουλή του. Μου έδωσε λοιπόν την κατεύθυνση και για να είμαι ειλικρινής το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι πάρα πολλοί αναγνώστες του περιοδικού μας θα εκτιμήσουν όλες αυτές τις πληροφορίες.

Ξεκινάμε λοιπόν με το σημερινό άρθρο μια σειρά στην οποία θα δουλέψουμε πάνω στο Speed Reading τις τεχνικές απομνημόνευσης πληροφορίας και του Super Learning. First Things First όμως…

Τι είναι Super Learning;;;
Ο καλύτερος και πιο απλός τρόπος για να σας το περιγράψω είναι το γράφημα δίπλα. Επίσης το ίδιο αυτό γράφημα περιέχει και πληροφορίες για να σας κινήσω και λίγο το ενδιαφέρον. Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά αναφέρει:

Ότι ο μέσος άνθρωπος μιλάει και διαβάζει με ρυθμό περίπου 250 λέξεις το λεπτό. Μετά από εκπαίδευση σε τέτοια συστήματα ταχείας ανάγνωσης μπορεί κάποιος να φτάσει τις 1000 λέξεις το λεπτό με διατήρηση νοήματος περίπου 80%.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς να διαβάσεις μια μικρή ιστορία σε 8 λεπτά. Μια νουβέλα σε 1 ώρα. Την Παλαιά και την Κενή διαθήκη σε περίπου 12 ώρες...και πολλά ακόμα!

Ο μέσος εγκέφαλος μπορεί να αποθηκεύσει 2,5 Petabytes πληροφοριών.

και πολλές ακόμα πληροφορίες για το ότι όλοι, ΟΛΟΙ μας μπορούμε να αναπτύξουμε αυτές τις ικανότητες και να βελτιώσουμε την ανάγνωσή μας και την αποθήκευση πληροφοριών στο μυαλό μας. Και από το επόμενό μας άρθρο θα ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι για να γίνουμε Super Learners!!!

superlearner infographic compressed1

Διαβάστηκε 544 φορές
Yiannis Miliatsis

Founder of Bizman.gr Everything sales and crossfit! Just keep on bringing coffee!

steemit_footer.png

iconmonstr-facebook-3-64.png  iconmonstr-instagram-13-64.png  iconmonstr-twitter-3-64.png  iconmonstr-linkedin-3-64.png  

iconmonstr-snapchat-3-64.png  iconmonstr-youtube-3-64.png  iconmonstr-google-plus-3-64.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

https://www.facebook.com/yiannis.miliatsis
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
TOP