HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 21:39

3 απλοί λόγοι που πρέπει να έχεις ποικιλία αναρτήσεων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η δημιουργία ποιοτικού υλικού που θα αναρτηθούν στα Κοινωνικά Δίκτυα αποτελεί έναν καθημερινό αγώνα. Τα brands που επενδύουν πολλά στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ, ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο για να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης. Και η ποικιλία αναρτήσεων είναι ένα μεγάλο στοίχημα για να κερδίσει κανείς.

Γι’ αυτό και δεν περνά μέρα που να μην έχουν κάτι να «παίζει» στη σελίδα τους, που θα ικανοποιεί τους followers που έχουν.

Βέβαια, όταν δημιουργείς υλικό σε καθημερινή βάση, δεν είναι μια καθόλου εύκολη δουλειά. Απαιτεί (πολύ) χρόνο, δημιουργικότητα, μελέτη και ένα σωρό άλλα στοιχεία για να βγει δυνατό αποτέλεσμα.

Απαιτεί επίσης να έχεις και διαφορετικό υλικό. Μια από τις προκλήσεις των Κοινωνικών Δικτύων, είναι ότι αλλάζουν τόσο γρήγορα, που πρέπει να υιοθετείς τις νέες τάσεις κάθε φορά. Κι αυτό το κάνεις με το να προσαρμόζεις τη στρατηγική σου κάθε λίγους μήνες.

 

Γι’ αυτό και εδώ καταγράφω 3 από τους λόγους που πιστεύω πως αποτελεί αδήριτη ανάγκη να υπάρχει ποικιλία στις αναρτήσεις που θα έχεις:

1. Οι χρήστες βαριούνται εύκολα

Social Media Posting frequency

Credit: bluecricketmedia.com

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στα Κοινωνικά Δίκτυα έρχεται πολύ εύκολα ο κορεσμός. Μια στρατηγική που βγαίνει τώρα δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα σε κάποιες βδομάδες. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις αναρτήσεις.

Αν συνέχεια ανεβάζεις quotes, όσο και να αρέσουν, κάπου ίσως διαπιστώσεις πως δεν έχουν την ίδια απήχηση. Μπορεί όντως το βίντεο να είναι «το πιο δυνατό χαρτί», αν το ρίχνεις συνέχεια στο τραπέζι μπορεί και να «καεί».

Δοκίμαζε διαφορετικού είδους υλικό για να κρατάς συνεχώς την περιέργεια «στο κόκκινο».

2. Θα ανακαλύψεις τι ζητάνε και τι τους αρέσει

Social Media Posting frequency

Αυτός που βρίσκει είναι αυτός που ψάχνει. Χωρίς πειραματισμούς ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια. Έτσι όμως χάνεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις κάτι καλύτερο.

Δοκίμασε διαφορετικό υλικό για να δεις κατά πόσο αυτό αρέσει περισσότερο στο κοινό σου. Infographics δοκίμασες ποτέ; Animated Videos; Carousel με φωτογραφίες; Κάποιο δικό σου .gif;

Ίσως εκπλαγείς αν δεις πως το κοινό σου αντιδρά καλύτερα σε τέτοια posts. Του αρέσει το «φρέσκο» υλικό και θα αλληλεπιδράσει μαζί του όταν το βρει μπροστά του.

3. Κάθε είδος ανάρτησης φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα

Social Media Posting frequency

Οι περισσότερες πλατφόρμες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα βίντεο. Αν είναι live, ακόμη καλύτερα. Το reach που θα πετύχουν είναι μεγαλύτερο.

Στο Facebook, τα άρθρα (μέσω Instant Articles) πετυχαίνουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Αντίθετα, τα links που οδηγούν σε ιστοσελίδες έξω από το δίκτυο, δεν παίρνουν ιδιαίτερα μεγάλο reach. Το Facebook θέλει τους χρήστες του να μένουν μέσα στο δίκτυο παρά να δελεάζονται και να φεύγουν.   

Οι φωτογραφίες από την άλλη συγκεντρώνουν πολύ engagement και reactions.

Με λίγα λόγια, κάθε ανάρτηση μπορεί  να φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα. Κι αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να δοκιμάσεις διάφορα είδη, για να πάρεις όλα τα πιθανά οφέλη.

Tip: Πάρε τώρα τον απόλυτο οδηγό για engagement, για να βρίσκεις τρόπους να το πετυχαίνεις χωρίς την παγίδα του Engagement Bait!  Δες το εδώ.

Ολοκληρώνοντας

Πειραματίσου με διάφορα είδη αναρτήσεων και να θυμάσαι πως η ποικιλία μετράει ιδιαίτερα. Οι fans πάντα θέλουν να βλέπουν καινούργια πράγματα, γι’ αυτό να τους σερβίρεις συνεχώς κάτι καινούργιο.

Πηγή: smwtips

Διαβάστηκε 458 φορές
Yiannis Miliatsis

Ιδρυτής του Bizman.gr, εκπαιδευτής πωλήσεων και παραγωγικότητας.

Certified Life Coach by Achology.

Screenshot 2018-09-25 at 12.13.10 PM.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

Follow me at:

iconmonstr-facebook-3-64.png  iconmonstr-instagram-13-64.png  iconmonstr-twitter-3-64.png  iconmonstr-linkedin-3-64.png  

iconmonstr-snapchat-3-64.png  iconmonstr-youtube-3-64.png  iconmonstr-google-plus-3-64.png

steemit_footer.png

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Untitled design (4).png