HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 19:09

The Atlantic: η χήρα του Στιβ Τζομπς αλλάζει τον χάρτη των media στις ΗΠΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ιστορικός τίτλος The Atlantic Monthly, το περιοδικό που ιδρύθηκε το 1857 στη Βοστώνη και δημοσίευσε για πρώτη φορά γραπτά του Μαρκ Τουέιν, αλλά και χειρόγραφα του 'Ερνεστ Χέμινγουέι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ετοιμάζεται για τη νέα εποχή στα media και η σύντροφος του Στιβ Τζομπς είναι στο τιμόνι.

Η 54χρονη Λορίν Πάουελ Τζομπς είχε ανακοινώσει πέρυσι την αγορά πλειοψηφικού πακέτου στον όμιλο μέσω του ιδρύματός της Emerson Collective.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό περιοδικό The Atlantic προβλέπει να αυξήσει το προσωπικό του κατά 30% σε έναν χρόνο από τώρα, οι μισοί θα είναι δημοσιογράφοι, και δείχνει αισιόδοξο για τη μελλοντική του ανάπτυξη , σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην οποία προστίθεται ότι ο όμιλος ήταν κερδοφόρος τα τελευταία χρόνια.

Οι νεοεισερχόμενοι στον όμιλο -που θα είναι επίσης ειδικοί στην πληροφορική και στον εμπορικό τομέα- θα ενταχθούν στις τάξεις του ειδησεογραφικού ιστότοπου The Atlantic, όπως και του έντυπου περιοδικού ή ακόμη του νέου ειδησεογραφικού ιστότοπου με συνδρομή The Masthead, αναφέρει ο όμιλος, που σκοπεύει να ενισχύσει την κάλυψη των θεμάτων αμερικανικής πολιτικής, τεχνολογίας και Χόλιγουντ.

Μια αυτοκρατορία εν τη γενέσει

atlantic1.jpg
Η χήρα του συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, Λορίν Πάουελ Τζομπς απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο του αμερικανικού περιοδικού The Atlantic, ενός εντύπου που ιδρύθηκε πριν από 160 χρόνια, μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού της Emerson Collective τον Ιούλιο του 2017.

Το περιοδικό, που άρχισε να εκδίδεται το 1857 στη Βοστόνη, ασχολείτο για πολλά χρόνια αποκλειστικά με θέματα λογοτεχνίας, ποίησης και πολιτικής.

Όμως αφού πήρε τον έλεγχό του το 1999 έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Ντέιβιντ Μπράντλεϊ αναμόρφωσε το περιεχόμενό του, που σήμερα προσεγγίζει εκείνο ενός ενημερωτικού εντύπου, με την πολιτική να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ήταν επικεφαλής και στην ψηφιακή μετάβαση του The Atlantic. Μονάχα το 20% των εισοδημάτων του ομίλου προέρχεται σήμερα από τις έντυπες εκδόσεις, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου. Επιπλέον, όπως τονίζεται, το The Atlantic είχε ζημίες άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο προτού πάρει τον έλεγχο ο Ντέιβιντ Μπράντλεϊ, ενώ σήμερα τα ετήσια κέρδη του ξεπερνούν τα 10 εκατ. δολάρια.

Η μεταβίβαση μετοχών που ανακοινώθηκε την Παρασκευή δεν αφορά τους υπόλοιπους τίτλους που ανήκουν στον όμιλο, ιδίως τον ενημερωτικό ιστότοπο Quartz.

Η Λορίν Πάουελ Τζομπς, που ήταν παντρεμένη με τον Στιβ Τζομπς από το 1991 έως τον θάνατό του το 2011, ίδρυσε την Emerson Collective το 2004 με στόχο την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την προστασία του περιβάλλοντος.
atlantic2.jpgΠηγή: CNN

Διαβάστηκε 398 φορές
Yiannis Miliatsis

Ιδρυτής του Bizman.gr, εκπαιδευτής πωλήσεων και παραγωγικότητας.

Certified Life Coach by Achology.

Screenshot 2018-09-25 at 12.13.10 PM.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

Follow me at:

iconmonstr-facebook-3-64.png  iconmonstr-instagram-13-64.png  iconmonstr-twitter-3-64.png  iconmonstr-linkedin-3-64.png  

iconmonstr-snapchat-3-64.png  iconmonstr-youtube-3-64.png  iconmonstr-google-plus-3-64.png

steemit_footer.png

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Untitled design (4).png