HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 12:24

Πώς να αποφύγετε να πληρώσετε πολλά για επισκευές ηλεκτρικών συσκευών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η επισκευή των ηλεκτρικών συσκευών μπορεί να είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση των συσκευών σας. Σας προτείνουμε τρόπους για να βρείτε τον καλύτερο επαγγελματία επισκευής ηλεκτρικών συσκευών και πώς να αποφύγετε να πληρώσετε πολλά για επισκευές.

Όταν το ψυγείο σας δεν παγώνει όσο πρέπει ή η σόμπα σας απλά δεν λειτουργεί, μπορεί να έχετε καμία άλλη επιλογή από το να προσλάβετε επαγγελματία τεχνικό. Ορισμένες εργασίες, όπως η αντικατάσταση του ελαστικού στον νεροχύτη της κουζίνας, είναι δουλειές που μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Για μεγάλες βλάβες, μόνο, η πρόσληψη ενός επαγγελματία είναι το μονόδρομος. Αυτό το είδος βοήθειας, ωστόσο, μπορεί να είναι ακριβό. Πώς να αποφεύγετε να πληρώσετε πολλά για επισκευή συσκευών;

Κάθε καλή επισκευή ξεκινά από μια εταιρεία με εμπειρία. Για να βρείτε έναν πιθανό υποψήφιο, ξεκινήστε μιλώντας με φίλους και γείτονες που είχαν καλέσει ενδεχόμενος στο παρελθόν κάποιον τεχνικό. Ήταν ικανοποιημένοι με την τιμή; Είχε εμπειρία ο τεχνικός; Έχει επανεμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα; Στη συνέχεια, κοιτάξτε στο διαδίκτυο και βρείτε δημοσιεύσεις των υποψήφιων εταιρειών ή μεμονωμένων επαγγελματιών. Προσπαθήστε να αναζητάτε αυτό που θέλετε σε αξιόπιστες τοποθεσίες, με τοπικές καταχωρίσεις που περιλαμβάνουν τις καλύτερες και τις χειρότερες εκτιμήσεις για την περιοχή σας, βοηθώντας σας να αποφύγετε μια κακή επιλογή.

Μόλις βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, καλέστε ή στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα και κάντε ερωτήσεις. Ξεκινήστε με ερωτήσεις σχετικά με το πόσο θα κοστίσει μια επισκευή βασικής υπηρεσίας, οι περισσότερες εταιρείες χρεώνουν μια ελάχιστη χρέωση μόνο για να έρχονται στο σπίτι σας και να εξετάζουν το πρόβλημα. Περιγράψτε το πρόβλημα σας όσο το δυνατόν πιο κατανοητά για να αποφύγετε καταστάσεις όπως να έρθει ο τεχνικός και να μην μπορεί να διορθώσει την βλάβη επειδή δεν έχει τα κατάλληλα εξαρτήματα, και γι’ αυτό ίσως να μην ολοκληρωθεί η επισκευή σε ένα μόνο ραντεβού.

Δεν υπάρχει καθορισμένο εύρος για το κόστος επισκευής της συσκευής, πράγμα που σημαίνει ότι μια εταιρεία μπορεί να σας χρεώσει πολύ ή λίγο. Εάν βρείτε έναν τοπικό, ανεξάρτητο τεχνικό (μέσω φίλων ή τοπικών συμβουλίων εργασίας) μπορεί να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, από το να στείλετε την συσκευή σας στην επίσημη αντιπροσωπία.

Τέλος, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι τη διαφορά μεταξύ του τι πρέπει να επισκευαστεί και του τι πρέπει να αντικατασταθεί. Η μέση διάρκεια ζωής για τις περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές είναι μεταξύ οκτώ και δέκα ετών. Το κόστος επισκευής μιας παλιάς συσκευής σε συνδυασμό με την υψηλή πιθανότητα να σπάσει πάλι μπορεί να κάνει την αντικατάσταση καλύτερη επιλογή.

Αγγελική Μπάμπε

Lithos Digital

Διαβάστηκε 397 φορές
Yiannis Miliatsis

Ιδρυτής του Bizman.gr, εκπαιδευτής πωλήσεων και παραγωγικότητας.

Certified Life Coach by Achology.

Screenshot 2018-09-25 at 12.13.10 PM.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

Follow me at:

iconmonstr-facebook-3-64.png  iconmonstr-instagram-13-64.png  iconmonstr-twitter-3-64.png  iconmonstr-linkedin-3-64.png  

iconmonstr-snapchat-3-64.png  iconmonstr-youtube-3-64.png  iconmonstr-google-plus-3-64.png

steemit_footer.png

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Untitled design (4).png