HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 19:47

BOOK REVIEW: Breaking the Habit of being yourself

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σπάζοντας την συνήθεια να είσαι ο εαυτός σου.

Εδώ στο Bizman.gr δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις συνήθειες. Στην δημιουργία καλών συνηθειών που ουσιαστικά καθορίζουν και την υπόλοιπη ζωή μας. Στα σεμινάρια παραγωγικότητας και τις καθημερινές προσωπικές μας εκπαιδεύσεις έχουμε πάντα τις συνήθειες στο πρόγραμμα.

Συχνά όμως συναντάμε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι άνθρωποι. Πως φτιάχνεις αποτελεσματικά μια συνήθεια; Φυσικά όλα ξεκινάνε από το πως σκέφτεσαι. Βρίσκοντας αυτό το βιβλίο μπροστά μου, ένοιωσα ότι ο Dr.Joe Dispenza είχε απαντήσεις σε όλα αυτά που με απασχολούν και ταλαιπωρούν θα έλεγα τα τελευταία χρόνια.

Όπως ο ίδιος λέει: όταν ο εγκέφαλος σας λειτουργεί σωστά, εσείς λειτουργείτε σωστά, όταν λειτουργεί λάθος είναι πολύ πιθανόν να έχετε προβλήματα στην ζωή σας.

Συνδυάζοντας τις έρευνες της κβαντικής φυσικής στην λειτουργία του εγκεφάλου, την επιρροή της σκέψης στο περιβάλλον μας και το φυσικό μας σώμα, ο Dr Joe Dispenza μας ξεκαθαρίζει την δύναμη που έχει το μυαλό μας και την ζημιά που μας προκαλεί όταν αφήνουμε ανεξέλεγκτα να μας επηρεάζει το παρελθόν μας π.χ.

Στα πρώτα κεφάλαια κάνει μια πολύ σημαντική ερώτηση, κατά την άποψή μου, που με έκανε να αφήσω το βιβλίο και πραγματικά να κάτσω να προσπαθήσω να βρω μια απάντηση. Η ερώτηση είναι η εξής:

“Συχνά χρειάζεται να περάσουμε το χειρότερο δυνατό σενάριο στην ζωή μας για να ξεκινήσουμε να κάνουμε αλλαγές που υποστηρίζουν την υγεία μας, τις σχέσεις μας, την καριέρα μας και την οικογένειά μας. Το μήνυμά μου είναι: Γιατί να περιμένουμε;”

Διαβάζοντας άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι η δύναμη της έλξης (που τόσο λοιδώρησα προσωπικά στο βιβλίο Το μυστικό) έχει πραγματική επιστημονική βάση (κβαντική θεωρία) και εάν ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφει στα επόμενα κεφάλαια ο Dr Dispenza έχει και πρακτική εφαρμογή!

Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα κάθεσαι στον καναπέ και θα σκέφτεσαι ότι έρχονται επιταγές στο γραμματοκιβώτιο γιατί πολύ σύντομα θα σε πάρουν μαζί με τον καναπέ κάπου όπου δεν θα μπορείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου και στους άλλους.

Σημαίνει όμως ότι κατανοώντας ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας γραμμικός χρόνος μπορείς να φέρεις το μυαλό σου σε μια κατάσταση επιτυχίας που δεν έχει ακόμα εμφανιστεί, να τον “καλωδιώσεις” με αυτήν και να έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να την δημιουργήσεις αργότερα.

Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, όμως δεν είναι. Απλά πρέπει να διαβάσει κανείς τον τρόπο, την μέθοδο, και την επιστήμη πίσω από αυτό. Το βιβλίο του Dr Dispenza είναι ότι πρέπει για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην ζωή σου.

Και σας αφήνω με ένα ακόμα απόσπασμα από αυτό:
“At the subatomic level, energy responds to your mindful attention and becomes matter. How would your life change if you learned to direct the observer effect and to collapse infinite waves of probability into the reality that you choose? Could you get better at observing the life you want?”

Στο υποατομικό επίπεδο, η ενέργεια αντιδρά στην επισταμένη προσοχή σου και γίνεται ύλη. Πόσο θα άλλαζε η ζωή σου εάν μάθαινες να κατευθύνεις αυτό το φαινόμενο του παρατηρητή και από τα άπειρα κύματα πιθανοτήτων να δημιουργείς την πραγματικότητα που επιλέγεις; Θα γινόσουν καλύτερος στο να παρατηρείς την ζωή που θέλεις;

Βιβλίο Breaking the habit of being yourself πραγματικά μπορεί να σας δώσει μια τελείως διαφορετική οπτική στην προσωπική ανάπτυξη και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Διαβάστηκε 135 φορές
Yiannis Miliatsis

Ιδρυτής του Bizman.gr, εκπαιδευτής πωλήσεων και παραγωγικότητας.

Certified Life Coach by Achology.

Screenshot 2018-09-25 at 12.13.10 PM.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

Follow me at:

iconmonstr-facebook-3-64.png  iconmonstr-instagram-13-64.png  iconmonstr-twitter-3-64.png  iconmonstr-linkedin-3-64.png  

iconmonstr-snapchat-3-64.png  iconmonstr-youtube-3-64.png  iconmonstr-google-plus-3-64.png

steemit_footer.png

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BOOK REVIEW: The Strategy Book Τι είναι το Coaching? »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Untitled design (4).png