HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

Δημιουργία Λογαριασμού

*

*

*

*

*

*

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 19:40

Σκέφτεσαι και δρας; Ή δρας και μετά σκέφτεσαι;

Γράφτηκε από τον

Από τον Ανδρέα Τσουκίδη για το περιοδικό Productive Habits

Όπως και να σκέφτεσαι είναι σωστό γενικά αλλά ίσως όχι ειδικά…
Είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο στην κατάλληλη στιγμή.
Σήμερα οι άνθρωποι σκέφτονται περισσότερο παρά κάνουν, σίγουρα έχουμε κάποιον άνθρωπο στην ζωή μας που μιλάει για πολλά που θέλει να κάνει αλλά δεν κάνει τίποτα από αυτά.
Επίσης έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που κινούνται συνέχεια αλλά άσκοπα, χωρίς έξυπνη δράση, απλά δράση.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!

Πότε να σκέφτομαι πρώτα και μετά να δρω;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να δούμε 2 πράγματα για να μπορούμε να κρίνουμε σωστά.
1. Τις εξωτερικές περιστάσεις
2. Την εσωτερική μου κατάσταση

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 10:47

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με το σύστημα 139

Γράφτηκε από τον

Από την Βαλεντίνα Κόρδη για το περιοδικό Productive Habits

Πόσες φορές σας έχει τύχει να προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στην ολοκλήρωση μιας εργασίας και το μυαλό σας να τριγυρίζει σε άλλες, τις οποίες έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα; Στο μυαλό μας δεν αρέσουν οι ανοιχτοί «λογαριασμοί». Είναι έτσι προγραμματισμένο, ώστε να έχει την τάση να επιδιώκει να τελειώσει ότι έχει αρχίσει και όταν αυτό δεν συμβαίνει να νιώθει ένα είδος δυσαρμονίας και να επανέρχεται συνεχώς στη σκέψη μας, μέχρι αυτό να συμβεί.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 12:34

Τι μου έμαθε το Crossfit για την παραγωγικότητα.

Γράφτηκε από τον

Δεν είμαι τόσο μεγάλος όσο νομίζω.
Την πρώτη φορά που είδα ζωντανά αγώνες ήταν στο Greek Throwdown στην Θεσσαλονίκη το 2015. Ήταν η εποχή που μόλις είχα κρεμάσει την ζώνη μου ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών μετά από 15 χρόνια διδασκαλίας. Αισθανόμουν μεγάλος, αγύμναστος και μπουχτισμένος. Είδα λοιπόν εκείνους τους αγώνες και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και κάτι άναψε μέσα μου.

Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 22:12

Zip cullote - η πιο Hot τάση!

Γράφτηκε από την

Η zip kylot αναμφισβήτητα φέτος είναι το πιο αγαπημένο και  μοδάτο ρούχο! Ξεκίνησε την εμφάνισή της από το 2015, φορέθηκε λίγο περισσότερο πέρσι, φέτος όμως έχει την τιμητική της! Το θέμα είναι να τη φορέσουμε σωστά, χωρίς να φοβόμαστε τους συνδυασμούς. Ας δούμε τους τρόπους που μπορούμε να επιλέξουμε από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 10:38

Ο Αλέξιος Βανδώρος στο Productive Habits!

Γράφτηκε από τον

Με το επερχόμενο διπλό τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου του Productive Habits, του περιοδικού για τις Παραγωγικές Συνήθειες, να είναι στα σκαριά καλωσορίζουμε έναν ακόμα υπέροχο αρθρογράφο!

#Fashion Retail Από την δημιουργία έως την κερδοφορία. Σύγχρονες μέθοδοι αποτελεσματικής λειτουργίας ενός καταστήματος μόδας. Τετάρτη 28 Ιουνίου ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε. Εγγραφή στο 6946970072 ή στο [email protected]

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 22:23

Τι είναι το Marketing Automation;;;;

Γράφτηκε από τον

Το internet είναι πολλά περισσότερα από μια ψηφιακή παιδική χαρά ή ένα super market. Είναι επίσης ένα μέρος στο οποίο αφήνουμε το ψηφιακό μας αποτύπωμα. Ένας έμπειρος marketer - με την βοήθεια του κατάλλλου software- μπορεί να χτίσει την ψηφιακή αναπαράσταση του δυνητικού πελάτη. Αναλύοντας αυτήν την εικόνα μπορεί να προβλέψει του πραγματικού πελάτη με αρκετά μεγάλη ακρίβεια! Έτσι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του όταν και όπως πρέπει για να τον βοηθήσει να αγοράσει! Αυτό είναι το marketing automation Δείτε το παρακάτω γράφημα:

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 10:43

Πως να ταιριάξετε το κρασί με το φαγητό σας

Γράφτηκε από τον

Η επιλογή του κρασιού για να συνοδέψετε το φαγητό σας θα πρέπει να είναι εκτός των άλλων μια διασκεδαστική και όχι μια αγχωτική διαδικασία. Πολλές φορές μαγειρεύουμε το αγαπημένο μας φαγητό και η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου κρασιού μοιάζει ως επιστήμη. Το κλειδί στην όλη διαδικασία είναι να αποφασίσετε που θέλετε να εστιάσετε την προσοχή στο κρασί ή στο φαγητό; Επίσης και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να φροντίσετε το κρασί να μην είναι ζεστό. Τα ποιοτικά κόκκινα κρασιά τα προτιμάμε σε θερμοκρασία δωματίου ενώ τα λευκά πιο δροσερά. Μπορεί αυτό που μόλις διαβάσατε να το έχετε ξανά διαβάσει αλλά αποτελεί ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουμε όταν σερβίρουμε ένα κρασί.

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 10:35

Οι 4 ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείτε.

Γράφτηκε από τον

Το παρακάτω κείμενο είναι εμπνευσμένο από ένα κομμάτι ομιλίας του Jim Rohn το οποίο όσες φορές και αν το ακούσω στο αυτοκίνητο, όπου ως συνήθως ακούω τέτοιες ομιλίες, πάλι θα νοιώσω εντυπωσιασμένος από την απλότητα και αμεσότητά του. Σας το παραθέτω λοιπόν, σε ελεύθερη μετάφραση και εύχομαι να σας βοηθήσει.

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 13:14

SalesManago Partner το Bizman.gr

Γράφτηκε από τον

Μετά από πολλές συνεργασίες με πελάτες που ήθελαν μπουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop) παρατηρήσαμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν ότι τα περισσότερα eshop ΔΕΝ απέδιδαν όπως περίμεναν οι κάτοχοί τους. Έτσι αποφασίσαμε να γίνουμε Partners με την SALESmanago μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες marketing automation. Πλέον και επίσημα λοιπόν είμαστε Partners για την Ελλάδα!

TOP