HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 06:48

10 τρόποι να προωθήσεις το blog σου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά από 3 χρόνια που έχω πλέον το Bizman.gr έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους να προωθώ το Blog της σελίδας, αν και πλέον είναι ένα μόνο μέρος από τον οργανισμό μας. Δείτε τους πρώτους 10 που διάλεξα να μοιραστώ μαζί σας που πιστεύω δουλέψαν καλύτερα και για την δική μου προώθηση του Blog.

  1. Χτίστε την λίστα με τα email σας. Από τα πιο σημαντικά. Πρέπει να είναι εύκολο και χρήσιμο για κάποιον να κάνει εγγραφή στο Newsletter σας. Εμείς π.χ. δίνουμε πολύ δωρεάν περιεχόμενο με την μορφή του περιοδικού μας Productive Habits για να είμαστε σίγουροι ότι κάποιος που θα κάνει τον κόπο να γραφτεί στην λίστα μας και να μπορούμε πλέον να επικοινωνήσουμε μαζί του για όλα τα θέματά μας να πάρει από την αρχή ποιοτικό περιεχόμενο!

  2. Προωθήστε τα νέα blog posts σας με email στην λίστα σας. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνετε τους αναγνώστες σας για τα νέα άρθρα σας και τους δίνετε την δυνατότητα να τα μοιραστούν με τους φίλους τους.

  3. Βάλτε κουμπιά για social share μέσα στο email που στέλνετε. Με αποτέλεσμα να είναι εύκολο για κάποιον να το μοιραστεί ακόμα και δημόσια. Δείτε επίσης 10 συμβουλές για το Newsletter σας

  4. Απαντάτε στα σχόλια που σας κάνουν. Με αφήνετε τις επαφές σας να αισθάνονται ότι δεν τους ακούτε. Η κριτική είναι κάτι που εφόσον εκτίθεστε, δεν μπορείτε να αποφύγετε. Απαντάτε λοιπόν στα σχόλια, όσο και να σας είναι δύσκολο.

  5. Προωθήστε το περιεχόμενό σας σε πολλά κοινωνικά δίκτυα. Σίγουρα το Facebook έχει το μερίδιο του λέοντος στην προώθηση του Blog, όμως και το Twitter και το Google+ είναι πολύ σημαντικά και δεν πρέπει να τα ξεχνάτε στην προώθηση του Blog σας.

  6. Προωθήστε τα άρθρα σας περισσότερο από μία φορές. Δεν πρέπει να βασίζεστε στην μοναδική προώθηση που κάνατε όταν βγήκε το άρθρο αλλά ειδικά τον πρώτο καιρό να ξαναπροωθείτε με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα το ίδιο άρθρο, και αργότερα όταν θελήσετε.

  7. Προσέξτε την εικόνα. Είναι κάτι που, ειδικά στην αρχή, δεν έδινα την κατάλληλη προσοχή, όμως η σωστή και καθαρή εικόνα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε μια ανάρτηση. Δαπανήστε λίγο χρόνο για να βρείτε την κατάλληλη εικόνα για το blog post σας και θα δείτε περισσότερες κοινοποιήσεις από αυτό και μόνο.

  8. Χρησιμοποιήστε #hashtags για την καλύτερη προώθηση των μηνυμάτων σας. Ειδικά εάν αυτά είναι επίκαιρα. Μην το παρακάνετε αλλά πρέπει να έχετε μέσα στις κοινοποιήσεις που κάνετε τα hashtags.

  9. Βάλτε το blog σας στην υπογραφή σας στο email. Έτσι θα έχετε επισκεψημότητα ότι μήνυμα και αν στείλετε σε οποιονδήποτε. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά ο κόσμος δεν θα έχει πρόβλημα εάν το blog σας έχει ποιοτικό περιεχόμενο και ενδιαφέρει.

  10. Ποιοτικό περιεχόμενο. Το έβαλα τελευταίο μόνο και μόνο γιατί το θεωρώ αυτονόητο. Ποιος ο λόγος να προωθήσεις κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος ότι προσφέρει πραγματικά. Όλες οι προσπάθειες που έχω συναντήσει και είναι φτηνού περιεχομένου που δεν έχει ουσία, γρήγορα αναπτύσσονται και ακόμα πιο γρήγορα εξαφανίζονται. Προσωπικά έχω δει άρθρα μου σε τουλάχιστον 4 πτυχιακές εργασίες με παραπομπή στην σελίδα, πράγμα που με κάνει περήφανο και σίγουρο για την δουλειά που κάνω.

 

Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους!

Διαβάστηκε 538 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 19:25
Yiannis Miliatsis

Founder of Bizman.gr Everything sales and crossfit! Just keep on bringing coffee!

steemit_footer.png

iconmonstr-facebook-3-64.png  iconmonstr-instagram-13-64.png  iconmonstr-twitter-3-64.png  iconmonstr-linkedin-3-64.png  

iconmonstr-snapchat-3-64.png  iconmonstr-youtube-3-64.png  iconmonstr-google-plus-3-64.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

https://www.facebook.com/yiannis.miliatsis
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
TOP