HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

mybookpdf

Οι περισσότερες ιστοσελίδες σήμερα τρέχουν πάνω σ’ ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ή CMS, που τροφοδοτεί το πίσω μέρος της ιστοσελίδας και επιτρέπει σε οποιονδήποτε από εμάς να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο, γρήγορα και χωρίς καμία προαπαιτούμενη γνώση.

Ακριβώς όπως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας απαιτεί τακτικές ενημερώσεις για να παραμείνει φρέσκο, έτσι και οι ενημερώσεις του CMS είναι σημαντικό μέρος της συντήρησης της ιστοσελίδας. Παρόλο που η παραμονή στο τρέχον και γνώριμο CMS μπορεί να φαίνεται σαν ευκολότερη επιλογή, εντούτοις η παραμονή σε ένα CMS που δεν υποστηρίζεται ή είναι παρωχημένο συνεπάγεται σημαντικούς κινδύνους.

Σας παρουσιάζουμε 6 αιτίες γιατί οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις του CMS δεν πρέπει να αγνοούνται:

Κατηγορία SEO

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αυτό το άρθρο λέγοντας ότι ναι, το WordPress είναι ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Απλά και μόνο από τη φύση του να είναι ανοικτού κώδικα και έχοντας τόσα πολλά μάτια επάνω στον πηγαίο του κώδικα, οι ευπάθειες αποκαλύπτονται πολύ γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και για τα plugins και τα θέματα που μπορεί να κουβαλάνε ανεπιθύμητο λογισμικό.

Κατηγορία SEO

Πλέον το Bizman.gr έχει το δικό του ψηφιακό σχολείο όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια και άλλα online από όπου και αν βρίσκεστε! Μπορείτε να το δείτε εδώ: Bizman Business School

Κατηγορία News

Από τον Αλέξανδρο Ανδρούτσο για το περιοδικό Productive Habits.

Κάποιες από τις τάσεις web design της προηγούμενης χρονιάς δεν είναι απλά τάσεις της σειράς. Εάν επιθυμούσατε μια μεγάλη και μοντέρνα ανακαίνιση για την ιστοσελίδα σας που να σας καλύψει για όλο το 2018, προσθέστε τώρα μερικές από αυτές τις τεχνικές στο σχεδιασμό της δικής σας ιστοσελίδας και θα καταφέρετε να έχετε ένα μοντέρνο και επίκαιρο design

Κατηγορία SEO

Από τον Αλέξανδρο Ανδρούτσο για το περιοδικό Productive Habits

Έχουμε πει πολλές φορές μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αυτού ότι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις πελάτες είναι να έχεις στημένο ένα σωστό σύστημα εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό όμως που πραγματικά μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις ναι να έχεις καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Για εμένα αυτό σημαίνει γρήγοροι χρόνοι απόκρισης, άμεση επίλυση προβλημάτων και ένας τρόπος για να κάνεις τον πελάτη σου να μοιάζει πραγματικά ξεχωριστός κρατώντας ένα σωστό ιστορικό.

Κατηγορία SEO

Από τον Αλέξανδρο Ανδρούτσο για το περιοδικό Productive Habits

Δουλεύοντας με τις Τοπικές Καταχωρήσεις και το SEO. Αν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, οι ενημερώσεις των αλγόριθμων της Google ενημερώνονται συνεχώς για να προβάλλουν ολοένα και περισσότερο την επιχείρησή σας. Η Google θέλει να κάνει την αναζήτηση περισσότερο εξατομικευμένη, συμβατική, και κυρίως, περισσότερο τοπικά εστιασμένη. Οι καταχωρήσεις των χαρτών της Google καθώς και οι τοπικοί κατάλογοι έχουν ξεκινήσει ν’ ανεβαίνουν επάνω στα SERP (Σελίδες Αποτελεσμάτων Μηχανών Αναζήτησης) για τοπικές αναζητήσεις.

Κατηγορία SEO

Στην εποχή όπου τα πάντα είναι σε ηλεκτρονική μορφή, το να κάνετε εύκολο τον εντοπισμό της επαγγελματικής σας παρουσίας και των υπηρεσιών σας, μπορεί να είναι το κλειδί στην ανεύρεση θέσεων εργασίας. Ένα προφίλ στο LinkedIn δεν είναι αρκετό. Για να εντυπωσιάσετε τους υποψήφιους πελάτες και τα διευθυντικά στελέχη που κάνουν προσλήψεις, χρειάζεστε ένα βιογραφικό on line.

Κατηγορία SEO

Από το περιοδικό Poductive Habits

Ο χρόνος μπορεί να είναι πολύ σημαντικό στοιχείο όταν προσπαθείτε να απογειώσετε την επιχείρησή σας. Θυμάμαι πως ήταν όταν εγώ εργαζόμουν σε μια επιχείρηση πληροφορικής, εγκαταστήσαμε έναν Exchange server της Microsoft, ρυθμίσαμε το τεχνολογικό υλικό και ένας από το προσωπικό είχε οριστεί για να το λειτουργεί. Εκείνη την στιγμή δεν είχαμε ούτε τηλεφωνικό κέντρο διότι ο ΟΤΕ ήρθε δύο εβδομάδες αργότερα να το εγκαταστήσει. Παρόλο που είχαμε μερικές από τις άλλες σημαντικές δυνατότητες, εντούτοις δεν καταφέραμε να αποκαταστήσουμε πλήρη λειτουργικότητα επί δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Κατηγορία SEO

Από τον Αλέξανδρο Ανδρούτσο για το περιοδικό Productive Habits

Οι πελάτες έχουν πολλές επιλογές στην αναπτυσσόμενη αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου που αναμένεται να πιάσει τζίρο γύρω στα 500 δις δολάρια το 2018, σύμφωνα με την ερευνητική ιστοσελίδα Internet Retailer. Οι διαδικτυακοί αγοραστές δεν μπορούν να αγγίξουν, να νοιώσουν, να γευτούν, να μυρίσουν ή να φορέσουν τα προϊόντα, γι’ αυτό ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τους κάνετε να σας θυμούνται είναι να τους παρέχετε ένα υπέροχο βίωμα πελατειακής δέσμευσης που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Κατηγορία SEO
Σελίδα 1 από 3

Untitled design (4).png